DIN INTERNE MARKETING-AFDELING

Hvem er vi?

Vi er en flok nørder. Hos os møder du bl.a. en konceptudvikler, en grafisk designer, en SoMe ekspert, en dataknuser, en SEO-ekspert, en tekstforfatter, en appudvikler, en backend developer og meget mere. Fælles for os alle er, at vi er supernørder, inden for vores eget felt.

Bedre priser til dig

Du får vores priser hos f.eks. trykkerier eller skiltevirksomheder. Vi finder de rigtige samarbejdspartnere, og de fakturerer direkte til jer. Det vil sige, at du får alle fordelene fra vores netværk uden nogen ulemper.

Vi ses... hos dig

Vi er din interne marketing- & grafiske afdeling, der kun eksisterer, når du har brug for os.

Vi sidder hos dig, når du har brug for os, og du benytter os nøjagtigt som om vi var jeres egen afdeling.

Får du forespørgsler fra dine kunder/samarbejdspartnere, så send det videre til os, så fixer vi det for dig. 

Når du ikke har brug for os, har du heller ingen udgifter. Smart ikke?

Alle eksterne udgifter som f.eks. indkøb af tryksager, merchandise, facebookkampagner osv. faktureres direkte fra leverandøren til jer, UDEN ekstra omkostninger.

Få alle specialistfunktionerne ind i din virksomhed, men betal kun for dem du bruger, NÅR du bruger dem.

Vi har mange års erfaring med inhouseaktiviteter. Bl.a. fra Danmarks største forlystelsespark, detailkæder, frisørbranchen, serviceindustrien, motorsport og finanssektoren.

 

Branche-eksklusivitet

Hvis du f.eks. er tømrer, så har du eneret på os inden for dit fag, i dit arbejdsområde. Vi hjælper dermed kun én tømrervirksomhed, én tøjvirksomhed og én kloakmester i dit handelsområde. Men vi trækker på erfaringen fra alle brancher, for at kunne give den mest optimale service til jer.

© 2018  - CVR-nr.: 39380218  Odense, Danmark

Tel: +45 22 41 69 98 | Mail: voresmarketing@gmail.com